Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Τζάκια


ΤΖΑΚΙΑ
Παπαδόπουλος Ανδρέας | Μάρμαρα & Γρανίτες Σέρρες


Το τζάκι παραμένει πάντοτε ένα από τα πιο αγαπητά στοιχεία στην κατασκευή της κατοικίας. Γιατί πέρα από την χρηστική του αξία, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και θαλπωρής, που ειδικά ο σύγχρονος άνθρωπος έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ. 
 
Η κομψότητα και η διαχρονικότητα του μαρμάρου και του γρανίτη τα καθιστούν δημοφιλή υλικά για την επένδυση τζακιών. Τα μάρμαρα και οι γρανίτες δίνουν την αίσθηση της πολυτέλειες και του εκλεπτυσμένου γούστου, ενώ ο σωστός συνδυασμός χρωμάτων σε μάρμαρο ή γρανίτη μπορεί να ταιριάξει αρμονικά με όλα τα στυλ και να αποφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στη διακόσμηση του χώρου σας. 
 
Με φαντασία, μεράκι και πολύχρονη εμπειρία η επιχείρησή μας “Παπαδόπουλος Ανδρέας” η οποία εδρεύει στις Σέρρες αναλαμβάνει επενδύσεις τζακιών με μάρμαρο ή γρανίτη, προσφέροντας ένα όμορφο και ποιοτικό αποτέλεσμα και πάντα σε οικονομικές τιμές. 
 
Χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά για την τοποθέτηση των μαρμάρων ή των γρανιτών με έμφαση πάντα στην λεπτομέρεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
Εξυπηρετούμε άμεσα τις Σέρρες και όλο το Νομό Σερρών, καθώς και τις γύρω περιοχές. 
 
Ελάτε να διαλέξουμε μαζί το καταλληλότερο μάρμαρο ή γρανίτη που θα ταιριάζει στην αισθητική σας αλλά και στις απαιτήσεις του χώρου και θα τον κάνει να ξεχωρίζει. 

 


  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ