Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Κουζίνες


ΚΟΥΖΙΝΕΣ
Παπαδόπουλος Ανδρέας | Μάρμαρα & Γρανίτες Σέρρες


Οι πάγκοι της κουζίνας αποτελούν πάγκο καθημερινής λειτουργίας αλλά και εργασίας και για αυτό το λόγο χρειαζόμαστε επιφάνειες ανθεκτικές και εύκολες στην καθαριότητα.
 
Διαθέτουμε τεράστια τεχνογνωσία και εμπειρία, η επιχείρησή μας “Παπαδόπουλος Ανδρέας” η οποία εδρεύει στις Σέρρες αναλαμβάνει κατασκευές πάγκων κουζίνας από μάρμαρο ή γρανίτη άριστης ποιότητας, στοχεύοντας πάντα σε ένα κομψό και άψογα αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεσμα. 
 
Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα μαρμάρων και γρανιτών, το χρώμα της επιφάνειας που θέλετε για την κουζίνα του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, σε μοντέρνα ή κλασικά σχέδια, διαχρονικά στο χρόνο και ανθεκτικά σε κάθε είδους χρήση. 
 
Συνδυάζοντας τη φαντασία, την αγάπη και την πείρα που κατέχουμε μαζί με τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σας θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό και ταυτόχρονα λειτουργικό αποτέλεσμα στην κουζίνα σας. 
 
Εξυπηρετούμε άμεσα τις Σέρρες και όλο το Νομό Σερρών, καθώς και τις γύρω περιοχές. 
 
Ελάτε να διαλέξουμε μαζί το καταλληλότερο μάρμαρο ή γρανίτη που θα ταιριάζει στην αισθητική σας αλλά και στις απαιτήσεις του χώρου και θα τον κάνει να ξεχωρίζει. 

 


  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ