Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Ειδικές Κατασκευές


ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Παπαδόπουλος Ανδρέας | Μάρμαρα & Γρανίτες Σέρρες


Η κομψότητα και η διαχρονικότητα του μαρμάρου και του γρανίτη τα έχουν κάνει δημοφιλή υλικά όχι μόνο για επενδύσεις δαπέδων αλλά και για επενδύσεις τοίχων ( ορθομαρμαρώσεις ), για επενδύσεις κτιστών επίπλων, για επενδύσεις εξωτερικών χώρων, για μνημεία κλπ.
 
Διαθέτοντας τεράστια τεχνογνωσία και εμπειρία στο χώρο των μαρμάρων και γρανιτών, η  επιχείρησή μας “Παπαδόπουλος Ανδρέας” η οποία εδρεύει στις Σέρρες, μπορεί να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή της αναθέσετε στοχεύοντας πάντα στο καλύτερο αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεσμα.
 
Μια μεγάλη γκάμα μαρμάρων και γρανιτών είναι στην διάθεση σας, ώστε να διαλέξετε αυτό που επιθυμείτε και ταιριάζει περισσότερο στο χώρο σας. 
 
Χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά για την τοποθέτηση των μαρμάρων ή των γρανιτών με έμφαση πάντα στην λεπτομέρεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός, το άρτια εκπαιδευμένο σχεδιαστικό τμήμα, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και τη συνέπεια σας εγγυώνται ποιότητα κατασκευής, ικανοποιώντας και τις πλέον υψηλές απαιτήσεις. 
 
Εξυπηρετούμε άμεσα τις Σέρρες και όλο το Νομό Σερρών, καθώς και τις γύρω περιοχές. 
 
Ελάτε να διαλέξουμε μαζί το καταλληλότερο μάρμαρο ή γρανίτη που θα ταιριάζει στην αισθητική σας αλλά και στις απαιτήσεις του χώρου και θα τον κάνει να ξεχωρίζει. 

 


  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ